۱۰ تا از بهترین سرویس دهندگان کوتاه کننده لینک جایگزین Goo.gl

شاید تا الان با کوتاه کننده لینک برخورد داشته اید؟ لینک هایی که کوتاه شده اند و غیر مستقیم هستند و با کلیک روی آن ها به صفحه اصلی هدایت می شوید. دلایل زیادی است تا افراد از کوتاه کننده لینک یا لینک های کوتاه شده استفاده کنند. که در ادامه مفصل در موردشان صحبت می کنم.

در این مقاله از همیار وب قصد دارم در مورد کوتاه کننده های لینک و اینکه چرا باید از آن ها استفاده کنیم صحبت کنم. همچنین قصد دارم بهترین سرویس های کوتاه کننده لینک را که معمولا خیلی ها ازشان برای کوتاه کردن لینک استفاده می کنند را به شما معرفی کنم.

 

کوتاه کننده لینک چیست؟

کوتاه کننده لینک سایت هایی هستند که لینک طولانی شما را کوتاه می کنند و روی دامین اصلی سایت به شما لینکی جدید ارائه می دهند. مثل این لینک : 

https://goo.gl/ZmYLCn که معمولا با حروف مختلفی همراه است. هنگامی که روی این لینک کلیک کنید به صفحه ای از سایت من با عنوان ” انگیزه از دست رفته را چگونه برگردانیم؟” وارد می شوید. خب این کار چه فایده ای دارد؟

در واقع سرویس های کوتاه کننده لینک از اسمی که دارند معلوم است برای چه منظور استفاده می شوند. لینک های بلند شما را کوتاه می کنند. اما واقعا همیشه برای کوتاه کردن لینک باید از این سرویس ها استفاده کنیم؟ چه دلایل دیگری وجود دارد که افراد از کوتاه کننده های لینک استفاده می کنند؟

در ادامه با من همراه باشید تا مزیت های استفاده از کوتاه کننده های لینک را به شما بگویم.

 

چرا بعضی وقت ها باید از کوتاه کننده لینک استفاده کنیم؟

دلایل زیادی وجود دارد تا لینکی کوتاه شود. مردم با انگیزه های مختلف از سایت های کوتاه کننده لینک استفاده می کنند.

 

کوتاه کردن لینک های خیلی طولانی

لینک های خیلی طولانی برای خیلی ها ناخوشایند است. به همین دلیل اولین مورد استفاده از کوتاه کننده های لینک همین کوتاه کردن لینک های خیلی طولانی است. خیلی جاها نمی توان لینک خیلی طولانی ارسال کرد و مجبور هستیم لینک را کوتاه تر کنیم. که در ادامه به آن اشاره خواهم کرد.

 

کوتاه کردن لینک در شبکه های اجتماعی

کوتاه کردن لینک در بعضی از شبکه های اجتماعی مثل توئیتر واقعا واجب است. چون در توئیتر با محدودیت کلمه مواجه می شویم و مجور هستیم برای اینکه تعداد کلماتی که می خواهیم استفاده کنیم را الکی هدر ندهیم از لینک کوتاه شده خود استفاده کنیم.

همچنین از لینک های کوتاه شده در بیو اینستاگرام هم خیلی استفاده می شود. به دلیل کوچک بودن صفحه موبایل ها بهتر است از کوتاه کننده لینک در پیج اینستاگرام استفاده شود. البته فقط به این خاطر نیست! در ادامه در موردش بیشتر توضیح می دهم.

 

کوتاه کردن لینک برای رد گیری کلیک ها

یکی از عمده دلایلی که دیجیتال مارکترها را وادار می کند تا از کوتاه کننده های لینک استفاده کنند پیگیری کلیک ها و مطلع شدن از اینکه روی لینک مورد نظرشان چند نفر تا الان کلیک کرده اند.

در بعضی از موارد نمی توان فهمید روی لینک شما چند بار کلیک شده است. بعضی وقت ها شاید سیستم آمارگیری در اختیار نداشته باشید در این صورت مجبور هستید از کوتاه کننده لینک ها استفاده کنید تا بفهمید چند نفر روی لینک شما کلیک کرده اند.

مثل لینک هایی که در کانال تلگرام خود قرار می دهید. شاید بهترین راه برای اینکه بفهمید روی لینک مورد نظر شما چند نفر کلیک کرده اند استفاده از کوتاه کننده لینک باشد. اطلاع از آمار کلیک در لینک های استفاده شده در بیو اینستاگرام هم صدق می کند.

 

کوتاه کردن لینک برای لینک های فارسی

بعضی وقت ها هم از کوتاه کننده لینک برای کوتاه کردن لینک هایی که دارای آدرس های فارسی هستند استفاده می شود. خیلی وقت ها زمانی که قصد دارید آدرس صفحه ای که فارسی است را برای کسی ارسال کنید یا اینکه آن را در سایتی قرار دهید ممکن است با آدرسی خیلی طولانی تر از آدرس فعلی مواجه شوید. درست مثل عکس زیر :

به همین دلیل هم بهتر است از لینک کوتاه شده آن لینک استفاده کنید.

 

کوتاه کردن لینک برای عدم نمایش لینک واقعی

بعضی وقت ها هم شاید مجبور باشیم لینک واقعی مورد نظر را به کاربر نشان ندهیم. در لینک های ارجاعی این مورد زیاد استفاده می شود. به عنوان مثال برای زیر مجموعه گرفتن لینک ارجاعی به شما داده می شود. هنگامی که لینک مورد نظر خود را با استفاده از کوتاه کننده لینک کوتاه و غیر مستقیم کنید هیچ کس قادر نیست بفهمد روی لینک شما کلیک کرده است. چون مستقیما وارد صفحه اصلی سایت مورد نظر می شود.

در لینک های همکاری در فروش بسیار زیاد این مورد به چشم می خورد. چون خیلی ها دوست ندارند کاربرانشان از این موضوع مطلع شوند که مثلا برای خرید فلان محصول روی لینک آن ها کلیک کرده اند.

 

کوتاه کردن لینک برای غیر مستقیم کردن لینک

خیلی وقت ها هم شاید دلتان نخواهد به سایتی لینک مستقیم بدهید. به همین دلیل از کوتاه کننده لینک استفاده می کنید. ممکن است هم لینک صفحه مورد نظر طولانی باشد و هم اینکه به هر دلیلی حاضر نباشید به سایت مورد نظر لینک بدهید در این شرایط می توانید از کوتاه کننده لینک استفاده کنید. البته برای لینک ندادن به سایت مورد نظر می توانید لینک را نوفالو کنید ولی به هر حال بعضی ها به هیچ وجه دوست ندارند به سایت مورد نظر لینک دهند.

 

معرفی بهترین سایت های کوتاه کننده لینک

سایت های کوتاه کننده لینک در دنیا زیاد هستند ولی آیا همه آن ها قابل اطمینان و خوب هستند؟ در ادامه شما را با بهترین سایت های کوتاه کننده لینک آشنا می کنم. دو فاکتور مهم در خوب بودن سایت کوتاه کننده لینک، تعداد بک لینک ها و رتبه الکساش است. پس سعی کنید به این دو نکته حتما توجه کنید.

 

اخیراً کمپانی گوگل اعلام کرده است که سرویس محبوب کوتاه کننده لینک خود یعنی Goo.gl را خاتمه می دهد. کسانی که تا حالا از این ابزار استفاده نکرده اند، از تاریخ ۲۴ فروردین ۹۷ دیگر قادر به استفاده از این ابزار نبوده اند اما کاربران این سایت تا اسفند ۹۷ امکان استفاده مجدد را دارند و بعد از این تاریخ دیگر این سرویس به طور کامل قطع می شود اما لینک های ایجاد شده کار خواهند کرد. امروز در انزل وب به معرفی ۱۰ تا از جایگزین های مناسب برای کوتاه کردن لینک به جای گوگل را معرفی میکنیم.

بهترین سایت های مشابه کوتاه کننده لینک گوگل Goo.gl

Best Alternatives to Google’s Goo.gl URL Shortener

شاید شنیدن این خبر از گوگل برای میلیون ها کاربر ناراحت کننده باشد. اما زیاد جای نگرانی نیست چون سرویس های متنوعی بسیاری وجود دارند که علاوه بر کوتاه کردن لینک، آن را سفارشی هم می کنند که به معرفی ۱۰ تا از بهترین کوتاه کننده لینک می پردازیم.

10 تا از بهترین سرویس دهندگان کوتاه کننده لینک جایگزین سایت گوگل goo.gl

سایت جاگزین کوتاه کننده لینک گوگل، Bitly

سایت Bitly یکی از محبوب ترین و قدرتمند ترین کوتاه کننده های لینک است. برای انجام کوتاه کردن لینک فقط کافی است لینک مورد نظر را داخل فیلد وارد کنید و دکمه Shorten را بزنید و کار تمام است. از قابلیت های کوتاه کننده لینک Bitly قرار دادن نرخ کلیک روی لینک ها، محدود کردن تعداد و است. تنها مشکل ایجاد محدودیت است، شما می توانید ۵۰۰ لینک سایت های مهم و برند به علاوه ۱۰۰۰۰ لینک سایت های غیر مارک را در هر ماه کوتاه کنید که کافی به نظر می رسد. با این وجود با پرداخت هزینه می توانید از این محدودیت خارج شوید و گزارش های دقیق تری هم دریافت کنید.

10 تا از بهترین سرویس دهندگان جایگزین goo.gl سایت کوتاه کننده لینک گوگل

اگر از صاحبان وبسایت و وبمستران هستید و از برنامه اینستاگرام استفاده می کنید، مطلب آموزش 

گذاشتن لینک در استوری ، بیو و پست های اینستاگرام را برای بهبود مارکتینگ خود مطالعه نمایید.

سایت کوتاه کننده لینک خارجی Ow.ly

با 

سایت Ow.ly می توانید رایگان لینک ها را کوتاه کنید اما باید یک حساب کاربری بسازید. علاوه بر کوتاه کردن لینک، اندازه گیری ترافیک و شمارش و را هم میتوانید مشاهده کنید. البته همه این امکانات رایگان نبوده و برای استفاده از امکانات و آپشن های بیشتر باید هزینه پرداخت کنید. این ابزار برای افرادی که میخواهند گزارشهای مختلفی از لینک ها داشته باشند مفید است ولی کسانی که می خواهند ردیابی نشوند، به دنبال گزینه های دیگر که نیازی به ساخت اکانت ندارند باشند.

10 تا از بهترین سرویس دهندگان جایگزین goo.gl سایت کوتاه کننده لینک گوگل

ابزار کوتاه کننده لینک خارجی TinyURL

یکی از ابزار های ساده و رایگان این لیست

 سایت TinyURL است. هیچ پرداختی در این سایت وجود ندارد و برای استفاده کافیست تا به وبسایت آن مراجعه کنید و لینک خود را در فیلد وارد کنید. تمام آدرس ها با tinyurl.com/ شروع می شوند اما بعد آن را می توانید سفارشی کنید. از اشکالات این برنامه کوتاه کننده لینک عدم وجود گزارش و آمار لینک ها است اما از مزایا می توان به سریع بودن آن و همچنین وجود ابزار نوار مرورگر اشاره کرد. با اضافه کردن ابزار به نوار مرورگر دیگر حتی نیازی به کپی کردن لینک هم ندارید و با کلیک بر روی آن لینک کوتاه شده را دریافت کنید.

ابزار کوتاه کننده لینک TinyURL

برای کوتاه کردن لینک در گوشی، می توانید مطلب ۱۱ روش سریع 

کوتاه کردن لینک در کروم ، فایرفاکس ، آیفون ، اندروید و تلگرام را مطالعه بفرمایید.

ساخت لینک کوتاه Ouo.io

سایت Ouo.io متفاوت تر از بقیه گزینه های لیست است. این سایت اجازه کوتاه کردن لینک مورد نظر شما و کسب درآمد از آن را می دهد. کسانی که روی لینک کلیک کنند قبل از ورود تبلیغی را خواهند دید و به ازای آن به شما سود تعلق می گیرد. به گفته این شرکت برای کاربران داخل ایالات متحده آمریکا برای هر ۱۰۰۰ بازدید از لینک ۴٫۱ دلار پول دریافت خواهید کرد. برای بقیه کشور ها نرخ متفاوت است. البته تبلیغات قبل لینک کمی آزار دهنده است و این وبسایت را برای همه مناسب قرار نمی دهد.

کوتاه کننده آدرس Ouo.io

وبسایت Is.gd، جایگزین کوتاه کننده لینک Goo.gl

از دیگر ابزار های مفید به 

سایت is.gd می توان اشاره کرد. این سایت بدون نیاز به ثبت نام امکان کوتاه کردن و سفارشی کردن لینک ها را می دهد. البته تمام لینک ها با is.gd شروع می شوند، از امکانات خوب این سایت دریافت گزارش بدون نیاز به اکانت است. اگر بعد از آدرس یک خط فاصله بگذارید و عبارت I Want To See Statistics For This URL را انتخاب کنید، می توانید تعداد آماری مانند افرادی که روی لینک کلیک کرده اند را ببینید.

وبسایت Is.gd

ابزار کوتاه کننده لینک bit.do

یکی دیگر از سرویس های سریع کوتاه کننده لینک وبسایت،

 سایت bit.do است. این ابزار هم مانند گزینه قبلی سبک و سریع بود و قابلیت سفارشی کردن لینک ها را هم دارد. کسانی که به دنبال یک گزینه همانند Goo.gl هستند می توانید از این به بعد از وبسایت bit.do استفاده نمایند.

ابزار کوتاه کننده لینک bit.do

سایت کوتاه کننده لینک Soo.GD

سایت Soo.GD از وبسایت هایی است که امکان ساخت لینک کوتاه شده بدون حساب کاربری است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که وبسایت را باز کنید، لینک مورد نظر را وارد کنید و دکمه Shorten بزنید و لینک جدید را ببینید. از جمله ویژگی های مثبت این برنامه نمایش کد QR است که با اسکن کردن این کد با گوشی همراه خود، لینک وبسایت مورد نظر باز می شود و باعث راحتی بیشتر کاربران می شود و ارزش امتحان کردن را دارد.

سایت کوتاه کننده لینک soo.gd

سرویس کوتاه کننده لینک Sniply

سایت Sniply یک ارائه دهنده کوتاه کننده لینک است. از ویژگی های جالب این برنامه قابلیت اتصال مخاطبین است. مثلا شما لینک یک مقاله را با این وبسایت کوتاه می کنید، در اینصورت می توانید یک دکمه یا پیام به سایت اضافه کنید تا در صورت تمایل خوانندگان به وبسایت یا رسانه شما با کلیک روی آن به راحتی ارتباط برقرار خواهند کرد. اگر قصد چنین کاری دارید، Sniply بهترین گزینه برای این کار است.

سرویس کوتاه کننده لینک sniply

سایت Pretty Links

از جمله ابزار هایی که امکان بیشترین سفارشی سازی لینک را می دهد می توان به

 وبسایت Pretty Links اشاره کرد. برای کسانی که وبسایت با استفاده از وردپرس دارند، راهی آسان برای اشتراک گذاری لینک هایشان را فراهم ساخته است. این وبسایت با کوتاه کردن لینک با نام اصلی دامنه شما باعث ماندگاری بیشتر برند در ذهن مردم شده و سرانجام باعث افزایش مخاطبین می شود. اگر یک سایت وردپرسی دارید، حتما استفاده از Pretty Links را تجربه کنید.

سایت Pretty Links

ابزار کوتاه کننده لینک وبسایت Geni.us

آخرین گزینه از این لیست، 

سایت Geni.us است. این سرویس هم به آسانی لینک ها را کوتاه می کند و امکان ردیابی آن نیز وجود دارد. از امکانات این سرویس مقایسه بین لینک ها است تا ببینید کدام یک بهتر عمل می کند. برای افرادی که ابزار های بازاریابی مثل آمازون و استفاده می کنند این سرویس در اولویت است.

ابزار کوتاه کننده لینک وبسایت Geni.us

پیش تر نیز مطلب معرفی ۱۰ سرویس برتر 

کوتاه کننده لینک در انزل وب بیان شده بود که می توانید به مطالعه و مقایسه با سیستم های معرفی شده امروز بپردازید.

نظرات و پیشنهادات شما؟

امروز در انزل وب به معرفی بهترین سرویس های کوتاه کننده لینک پرداختیم. مطمئناً سایت های زیادی وجود دارند که کوتاه کردن لینک ها را برای شما انجام می دهد و هر کدام ویژگی هایی مختص به خود دارند. ما سعی کردیم برترین ها را در هر زمینه معرفی کنیم. اگر وبسایت خوب دیگری می شناسید که در این مطلب ذکر نشده است، آن را به همراه پیشنهادات، انتقاده و معرفی سیستم محبوب خود در دیدگاه این پست با ما در میان بگذارید.

is.gd

کوتاه کننده لینک is.gd

is.gd هم یک سرویس خوب برای کوتاه کردن لینک است. عمده کاربران این سرویس از کشور چین هستند و یکی از قدیمی ترین سایت های کوتاه کننده لینک است.

از امکانات منحصر به فرد این سرویس کوتاه کننده لینک می توان به ارائه 

QR Code اشاره کرد که می توانید از آن برای باز کردن لینک کوتاه شده خود در موبایل ها نیز استفاده کنید.

همچنین امکان سفارشی سازی لینک کوتاه شده و آنالیز کلیک های آن هم در این سرویس کوتاه کننده لینک امکان پذیر است.

 

v.ht

کوتاه کننده لینک v.ht

این سرویس هم یکی از سرویس های پر کاربر در بین سرویس های کوتاه کننده لینک محسوب می شود. این سرویس هم به شما امکان آنالیز دقیق لینک های کوتاه شده و همچنین سفارشی سازی آدرس های کوتاه شده را می دهد.

فقط باید توجه داشته باشید که برای استفاده از امکانات این سایت برای آنالیز لینک های کوتاه شده خود باید حتما در آن عضو شوید. این سایت به شما پنل مدیریتی برای مدیریت راحت تر لینک های کوتاه شده تان می دهد.

 

u.to

کوتاه کننده لینک u.to

این سایت هم یکی از بهترین سرویس های کوتاه کننده لینک است. امکانات این سایت هم در جای خودش جالب توجه است. یکی از بهترین مزیت های u.to این است که هر بار وارد صفحه اصلی اش می شوید لیست آخرین لینک های کوتاه شده شما را نشان می دهد. همچنین تعداد کلیک ها روی لینک های کوتاه شده شما را هم نشان می دهد. درست مثل سرویس کوتاه کننده لینک گوگل goo.gl !

البته برای مدیریت لینک های کوتاه شده خود بهتر است حتما در این سایت عضو شوید.

 

shorl.com

کوتاه کننده لینک shorl.com

یکی دیگر از بهترین و قدیمی ترین سرویس های کوتاه کننده لینک خارجی سایت shorl.com است. یکی از ویژگی های خوب این سایت کوتاه کننده لینک این است که با افزونه ای که برای مرورگر های کروم و فایرفاکس در اختیارتان قرار می دهد می توانید در هر صفحه وبی که هستید آن را به لینک کوتاه تبدیل کنید. فقط کافی است در هر صفحه ای که هستید با استفاده از افزونه ای که روی مرورگر خود نصب کرده اید اقدام به کوتاه کردن لینک آن صفحه کنید.

از دیگر ویژگی های این سایت بررسی بازدید لینک های کوتاه شده تان به صورت خصوصی است.

 

shorturl.at

کوتاه کننده لینک shorturl.at

یکی دیگر از بهترین سایت های کوتاه کننده لینک shorturl.at است که بیشتر برای لینک های کوتاه شده در شبکه های اجتماعی مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از ویژگی های جالب این سایت این است که در صفحه URL Click Counter می توانید لینک کوتاه شده خود را بدهید و آمار کلیک های آن را مشاهده کنید.

 

gg.gg

کوتاه کننده لینک gg.gg

سایت gg.gg هم یکی از بهترین سایت های ارائه دهنده خدمات کوتاه کننده لینک است. نام دامین این سایت منحصر به فرد و خاص است. از ویژگی های خوب این سایت می توان به extension هایی که برای مرورگرهای کروم، فایرفاکس و اپرا ارائه داده است اشاره کرد. توسط این افزونه های به راحتی و سریع می توانید در هر سایتی که هستید لینک کوتاه شده آن را بسازید و تحویل بگیرید.

یکی دیگر از ویژگی های خوب سایت gg.gg این است که لینک های کوتاه شده را با ریدایرکت 301 به شما ارائه می دهد. و این صد در صد برای سئو سایت تان مفید است.

 

yon.ir

کوتاه کننده لینک yon.ir

بهترین و محبوب تریت سرویس کوتاه کننده لینک ایرانی، لینک کوتاه کن یون yon.ir است. خیلی از مدیران سایت ها استفاده از این سرویس کوتاه کننده لینک را به دیگر سرویس های خارجی ترجیح می دهند. yon.ir با ارائه پنل مدیریتی به شما در آنالیز دقیق لینک های کوتاه شده تان کمک می کند.

yon.ir در یک بازه زمانی کوتاه مشکلاتی داشت که اکثر مواقع در دسترس نبود. به همین دلیل خیلی از کاربران خود را از دست داد ولی الان جزء یکی از قابل اطمینان ترین سرویس های کوتاه کننده لینک ایرانی است.

اگر نمی خواهید بدون عضویت در این سایت لینک های کوتاه شده خود را آنالیز کنید کافی است جلوی لینک کوتاه شده خود علامت + قرار دهید و اینتر بزنید. سپس بلافاصله وارد صفحه ای می شوید که می توانید آمار دقیقی از کلیک های لینک کوتاه شده خود بینید.

 

b2n.ir

کوتاه کننده لینک b2n.ir

این سرویس هم جزء برترین سرویس های کوتاه کننده لینک فارسی محسوب می شود. یکی از ویژگی های b2n.ir این است که پس از تبدیل آدرس اصلی شما به لینک کوتاه همزمان با آن QR کد هم به شما می دهد تا بتوانید از آن در موبایل هم استفاده کنید.

 

l1l.ir

کوتاه کننده لینک l1l.ir

l1l.ir هم جزء یکی از کوتاه کننده های لینکی است که آدرس آن در 

صفحه اول گوگل می باشد. منظور این است که l1l.ir هم سرویسی شناخته شده و قدیمی است. l1l.ir به شما امکان شخصی سازی لینک کوتاه شده تان را می دهد. همچنین اشتراک گذاری سریع لینک کوتاه شده تان در شبکه های اجتماعی از دیگر امکانات سایت l1l.ir است.

 

llink.ir

کوتاه کننده لینک llink.ir

 

air.ir

کوتاه کننده لینک air.ir

یکی از محبوب ترین سرویس های کوتاه کننده لینک ایرانی air.ir است. علاوه بر عدم نمایش تبلیغات، لینک های کوتاه شده شما به صورت دائمی روی این سایت باقی می ماند و حذف یا غیر فعال نمی شوند.

 

fi9.ir

کوتاه کننده لینک fi9.ir

با سرویس کوتاه کننده لینک fi9.ir میتوانید لینک های خیلی بزرگ و طولانی خودتان را به لینک های خیلی کوچکتر تبدیل کنید! بدون هیچ تبلیغ و به صورت کاملا مستقیم! و بدون محدودیت زمانی در پایداری لینک ها. fi9.ir هم یکی از بهترین سرویس های کوتاه کننده لینک ایرانی است که پیشنهاد می کنم حتما از آن استفاده کنید.

 

plink.ir

کوتاه کننده لینک plink.ir

سایت plink.ir یک سرویس رایگان و بسیار قدرتمند کوتاه کننده لینک‌ها و آدرس‌ های طولانی اینترنتی است که همراه با امکان مدیریت لینک‌ها، مشاهده آمار بازدید‌ها، ربات کوتاه کننده لینک تلگرام و امکانات حرفه‌ای دیگر ارائه شده است.

یکی از مزیت های ویژه این سرویس قدرتمند کوتاه کننده لینک ایرانی ارائه افزونه وردپرسی است. که سایت های وردپرسی می توانند برای کوتاه کردن لینک های خود در صفحه از این افزونه استفاده کنند.

با خرید اشتراک ویژه این سایت می توانید از امکانات ویژه و نامحدود ارائه شده استفاده کنید.

 

Opizo.com

کوتاه کننده لینک اپیزو

 

اکثرا سایت اپیزو را سایتی برای کسب درآمد از کوتاه کردن لینک می شناسند. اما اپیزو هم یک سایت کوتاه کننده لینک خوب ایرانی است که امکانات خوبی ارائه می هد. جدا از امکان کسب درآمد از طریق کوتاه کردن لینک ویژگی هایی مثل سفارشی کردن لینک های کوتاه، تعیین تاریخ انقضا برای لینک های کوتاه شده، همگام سازی با وردپرس و ارائه API برای برنامه نویسان و طراحان وب را دارد.

از طریق افزونه وردپرسی که ارائه می دهد می توانید به صورت اتوماتیک برای هر پستی که در سایت تان میگذارید لینک کوتاه آن را نیز تولید کنید و در زیر آن قرار دهید.
شما از طریق کوتاه کردن لینک و همچنین زیر مجموعه گیری در اپیزو می توانید کسب درآمد داشته باشید. مسلما هرچه قدر روی لینک های کوتاه شده شما بیشتر کلیک شود درآمد شما هم بیشتر خواهد شد.

ربات کوتاه کننده لینک تلگرام

یکی از آسان ترین راه ها برای کم کننده لینک استفاده از ربات کوتاه کننده لینک تلگرام است. البته ربات کوتاه کننده لینکی که قصد دارم بهتون معرفی کنم به همان goo.gl متصل است. یعنی شما با استفاده از این ربات لینک کوتاه شده goo.gl را تحویل می گیرید. البته بعضی وقت ها لینک کوتاه شده bit را هم به شما می دهد.

برای استفاده از این ربات کافی است وارد https://telegram.me/ShortUrlBot شوید. بعد از وارد شدن روی start کلیک کنید و لینک خود را به آن بدهید. بعد از چند ثانیه لینک کوتاه شده خود را تحویل خواهید گرفت.

ربات کوتاه کننده لینک تلگرام

البته خیلی از دوستان به عنوان کوتاه کننده لینک تلگرام برای اینستاگرام هم از این ربات استفاده می کنند. همچنین این ربات گزینه خوبی برای کوتاه کننده لینک کانال تلگرام محسوب می شود.

آیا استفاده از کوتاه کننده های لینک ایرانی توصیه می شود؟

صحبت ها در مورد استفاده از سرویس های کوتاه کننده لینک ایرانی خیلی زیاد است. اینکه ازشان استفاده کنیم یا خیر؟ خیلی ها بر این باورند که سرویس های کوتاه کننده لینک ایرانی پایدار نیستند و ممکن است خیلی وقت ها در دسترس نباشند.

به همین دلیل خیلی از دوستان استفاده از سرویس های کوتاه کننده لینک خارجی را به ایرانی ها ترجیح می دهند. نکته مهم این است که اولا سرویسی که از آن استفاده می کنید باید آنالیز دقیق کلیک ها را به شما بدهد و ثانیا همیشه در دسترس باشد.

بسیاری هم بر این باورند که بعضی از سرویس های کوتاه کننده لینک خارجی با بعضی از اینترنت های کشور ما تداخل دارند و ممکن است بعضی وقت ها لینک های کوتاه شده مان در آن ها به نمایش در نیاید.

البته بعضی وقت ها در goo.gl چنین مشکلی پیش می آمد. گاهی وقت ها با اینترنت ایران یا همچنین لینک های کوتاه شده در سرویس کوتاه کننده لینک گوگل در دسترس نبود!

پیشنهاد من این است همیشه قبل از برگذاری کمپین های تبلیغاتی تان که نیاز به کوتاه کننده لینک دارید سرویس مورد نظر خود را با چند سیستم و آی پی تست کنید تا از دسترس بودنش اطمینان حاصل کنید.

 

جمع بندی و سخن آخر

در این مقاله سعی شده بهترین سرویس های کوتاه کننده لینک عنوان شود. این در حالی است که سرویس های کوتاه کننده لینک در دنیا بسیار زیاد هستند. فقط کافی است عبارت 

URL Shortening را در گوگل سرچ کنید تا بسیاری از سرویس های کوتاه کننده لینک را ببینید.

موارد عنوان شده تست شده است و جزء بهترین سرویس ها محسوب می شوند. اولویت استفاده از سرویس ها در این مقاله از اولین سرویس عنوان شده به بعد است. یعنی سعی کردم از بهترین سرویس شروع به معرفی کنم ولی خب همه سرویس ها تست شده و مطمئن هستند.

امیدوارم از این مقاله هم استفاده کافی را برده باشید و از شما تقاضا دارم اگر سرویسی مد نظرتان است در قسمت کامنت ها آدرسش را بنویسید.

منبع فارسی 

انزل وب و

همیار وب


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها